پارتیشن های شیشه ای با توجه به طراحی مدرنی که دارند، بیشتر از سایر پارتیشن ها در محیط های اداری مورد استفاده قرار می گیرند. انواع شیشه پارتیشن اداری، این امکان را به شما می دهند تا محیط اداری آرام و خصوصی برای کارمندان ایجاد کنید. معمولاً برای تقسیم کردن فضای محیط های اداری با پارتیشن های شیشه ای، از شیشه های با کیفیت که ضخامتی بین 5 تا 10 میلی متر دارند، استفاده می شود. تا انتهای مجله ساویس با ما باشید.
برای خرید و مشاهده قیمت انواع پارتیشن اداری ( پارتیشن تک جداره و پارتیشن دو جداره) به صفحه پارتیشن اداری ساویس مراجعه کنید
بیشتر بخوانید:
پارتیشن فریم لس چیست؟ | کاربرد پارتیشن فریم لس
آشنایی با شیشه های پارتیشن اداری
انواع مختلفی از شیشه های پارتیشن اداری وجود دارد. یکی از انواع شیشه پارتیشن اداری، شیشه سکوریت است که برای ساخت پارتیشن های اداری از آنها استفاده می شود. این نوع شیشه یکی از پرکاربردترین انواع شیشه در پارتیشن های اداری است و به خاطر داشتن ضخامت زیاد، عایق مناسبی محسوب می شود. هر کدام از شیشه ها دارای مزیت هایی هستند و در این مقاله به معرفی بعضی از آنها می پردازیم.
- شیشه تریپلکس: شیشه تریپلکس یکی از انواع شیشه پارتیشن اداری است ک متشکل از چند لایه است. ضخامت این شیشه ها از 8 تا 40 میلی متر است و در مقایسه با سایر شیشه ها دارای دوام و ایمنی بیشتری هستند.
- شیشه مات: این شیشه سطح ماتی دارد و بیشتر به منظور کاهش دید در پارتیشن استفاده می شود. از این شیشه بیشتر برای اتاق مدیریت و اتاق جلسات خصوصی که نیاز به فضای خصوصی دارند، استفاده می شود.
- شیشه رنگی: این نوع شیشه با توجه به تکنولوژی استاندارد و از طریق اضافه کردن رنگ به شیشه، تولید می شود. در این شیشه ها سایه یکنواخت در کل شیشه وجود دارد و در نتیجه بازتاب و انتقال نور کم می شود. در میان انواع شیشه پارتیشن اداری، شیشه های رنگی فضای محیط را زیباتر می کنند و به آسانی با سایر دکوراسیون قابل ترکیب هستند.
- شیشه لمینت: یکی دیگر از انواع شیشه پارتیشن اداری، شیشه لمینت است که با فشار زیاد، حرارت داده می شود. این نوع شیشه در ضخامت های مختلف ساخته می شود و چون لایه ای پلاستیکی با خاصیتی کششی در بین لایه های آن وجود دارد، علاوه بر داشتن ایمنی، خاصیت نشکن دارد. در صورتی که ضربه شدید به این شیشه وارد شود، ممکن است شیشه خرد شود ولی تکه های آن در جای خود می مانند و نمی ریزند.
سئوالات متداول در مورد انواع شیشه پارتیشن
- شیشه لمینت و شیشه سکوریت چه تفاوتی با یکدیگر دارند؟
مهم ترین تفاوت این دو شیشه در تعداد لایه های به کار رفته در آنها است. شیشه های سکوریت از یک لایه تشکیل می شوند در حالی که شیشه های سکوریت متشکل از دو یا چند لایه هستد.
- چند نوع شیشه رنگی وجود دارد؟
انواع شیشه های رنگی خود به دو دسته لاکوبل و متولکس تقسیم می شوند. شیشه های لاکوبل دارای ظاهر براقی هستند و بیشتر برای تزئین استفاده می شوند. شیشه های متولکس که به عنوان شیشه رنگی مات شناخته می شود یکی از شیشه های رنگی هستند و می توان درصد و غلظت آن را انتخاب کرد.
بیشتر بخوانید:
جمع بندی
در انتخاب انواع شیشه پارتیشن اداری باید به مواردی همچون کاهش سر و صدا و ایجاد یک فضای راحت برای کارمندان توجه کرد. شیشه های دوجداره انتخاب مناسبی برای محیط های اداری هستند؛ چون به خاطر داشتن عایق صوتی، فضایی آرام برای کار کردن کارمندان فراهم می کنند و علاوه بر این تا حد زیادی موجب کاهش مصرف انرژی می شوند.
برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد مدل های مختلف شیشه پارتیشن و همچنین خرید انواع شیشه پارتیشن اداری می توانید با مراجعه به کامنت ها، از کارشناسان با تجربه ما در ساویس کمک بگیرید.
برای خرید و مشاهده قیمت انواع پارتیشن اداری( پارتیشن تک جداره و پارتیشن دو جداره) به صفحه پارتیشن اداری ساویس مراجعه کنید