دکوراسیون درخدمت نیکوکاری

طراحی بشردوستانه

تصویر 1
تصویر 1

1.یک نمونه از کار‌های قابل اجرا و انجام شده آمادگی برای اسکان افراد پس از بلایای طبیعی است. همان‌طور که میدانید بلایای طبیعی مثل سیل و زلزله قابل پیش‌بینی و جلوگیری نیستند و هرسال در اثر آن‌ها خانه‌های بسیاری تخریب می‌شود و افراد زیادی بی‌خانمان می‌شوند که اکثر آن‌ها توانایی یا بضاعت دوباره ساختن زندگی خود را ندارند. معماران و طراحان با دانش و نوآوری خود می‌توانند در ساختن و ایجاد پناهگاه‌های اولیه و سپس خانه‌های دائم برای آن‌ها بسیار تاثیزگذار باشند. نمونه ای از این کار را سازمان آمریکایی Architecture for Humanity انجام داده است در در آن طراحان داوطلبی همیشه آماده هستند به تا درخواست‌ها و نیاز‌های مردم پاسخ دهند.

تصویر2
تصویر2

2. “هرکسی لایق زندگی در فضایی مناسب و بهره بردن از طراحی خوب است.” این چیزی است که خیلی از طراحان فعال در این زمینه می‌گویند. امروزه 50% جمعیت دنیا در شهر زندگی می‌کنند که اکثر شهرها فضایی آلوده و شلوغ هستند که فرد در آن‌ها آرامش ندارد. بنابراین این طراحان معتقدند که محیطی که ما در آن زندگی میکنیم، کار میکنیم یا درس می‌خوانیم باید به بهترین نحو طراحی شوند. این گروه به صورت داوطلبانه به مکان‌های عمومی، خانه ها یا بیمارستان‌ها می‌روند و آن‌جا را طبق اصول طراحی دکوراسیون می‌کنند تا در بهتر کردن محیط و درنتیجه حال افراد تاثیر داشته‌باشند.

تصویر 3
تصویر 3

3. این نوع خدمت به کسانی‌است که خودشان درخواست تغییر محیط اطرافشان را دارند اما دانش یا پول کافی برای انجام آن را ندارند و یا بیمار هستند و این کار از توان آن‌ها خارج است. برای خیلی از این افراد این یک آرزو محسوب می‌شود و طراحان برای تحقق آن آرزو تلاش می‌کنند. برای مثال یکی از پروژه‌های انجام شده در این زمینه در مورد بازسازی خانه‌های بازماندگان سربازان آمریکایی است. همچنین از دیگر کارهای انجام شده در این زمینه می‌توان به درست کردن اتاق رویایی برای کودکان بیمار اشاره کرد.
و به غیر از موارد بالا باید گفت که همیشه فرصت برای آگاهی بخشی و بهتر کردن محیط زندگیمان وجود دارد و چه بهتر که این‌کار به صورت داوطلبانه توسط کسانی دانش و اشتیاق این‌کار را دارند انجام شود.

مطلب مرتبط  شلف 360 درجه طراحی شده توسط Luka Pirnat در سال 2014